Over ons

We zijn er geknipt voor

Anne-Louise Hendriks so you, be you!

Oprichter
Anne-Louise Hendriks

Hoe het begon

Kapsalon So You, Be You! is ontstaan uit de droom van oprichtster Anne-Louise Hendriks om een plek te creëren waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich mooi kunnen voelen.

Het doel was om een sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Inmiddels is So You, Be You! uitgegroeid tot een succesvolle salon waar klanten terugkeren voor de goede service, professionele kapsels en de gezellige sfeer.

Anne-Louise Hendriks is nog lang niet klaar met het realiseren van haar dromen.

Dankzij haar inzet voor mooie producten en persoonlijke aandacht is So You, Be You! niet meer weg te denken uit de stad en groeit haar populariteit verder met de dag.

toekomst

Hoe ziet de toekomst voor So You, Be You! eruit? Anne-Louise is van plan om haar kapsalon lokaal meer bekendheid te geven.

Dit wil zij doen door zich te professionaliseren, door continue te verbeteren en te investeren in nieuwe technieken en producten. Zo heeft zij al verschillende trainingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends en technieken, en heeft zij geïnvesteerd in nieuwe apparatuur. Door deze investeringen kan Anne-Louise haar klanten nog beter van dienst zijn en zullen zij tevreden zijn over het eindresultaat.

Daarnaast is Anne-Louise ook bezig met het uitbreiden van haar klantenkring door lokale marketingcampagnes op te zetten. Zo is de lokale media ingezet, zal zij actiever worden op social media, zodat potentiële klanten haar kapsalon online kunnen vinden en benaderen. En start ze deze website + webshop met producten uit haar kapsalon.

In haar salon werkt zij,  zoveel mogelijk, met natuurlijke en vegan producten. Goed voor jou, dier en natuur!

Professioneel en gedreven

anne-louise-hendriks

Anne-Louise Hendriks

Kapster

Anne-Louise is een gepassioneerd kapster. Zij wordt blij als  haar klanten tevreden zijn en met een lach de deur uitgaan. Het maakt haar niet uit wat dan de behandeling is geweest. Ze heeft een uitgebreide kennis van hairstyling en styling producten om de ideale look voor haar klanten te creëren. Naast de “standaard” behandelingen maakt ze ook de bruiden nog knapper met een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up.
Naast de kapsalon behandelingen  verkoopt zij ook minerale make-up, styling producten en parfum!
 
Je bent meer dan Welkom!